top of page

Forel vissen

Forel vissen is voor jong en oud een spannende vrijtijdsbelevenis. Mannen, vrouwen, opa's, oma's en kinderen genieten optimaal aan de visvijvers van De Forel. Als u de techniek van het forel vissen eigen gemaakt hebt, zal u al snel merken dat het vissen op forel verslavend leuk kan zijn. Bovendien is het een leuke sport om met groepen te beoefenen.

Vissen is het genieten van de kleine dingen. Zoals het moment dat u beet hebt, het aanslaan en het binnenhalen van de forel. Het is dan ook een fantastische sport, waarbij u de gevangen forel zelf mee naar huis mag nemen.

In onze vijvers zwemmen niet alleen forellen, maar ook graskarpers en paling zwemt rond in onze visvijvers.

Voor de eerste keer forel vissen

Ook wanneer u voor de eerste keer op forel wilt gaan vissen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren de benodigde materialen als een werphengel, een schepnet en we verkopen aas. Op deze manier beschikt over alle benodigdheden om uw eerste keer forel vissen een succes te maken.

Forel vissen met een groep

Bij forellenvijver De Forel is het tevens mogelijk om in groepen van het fantastische forel vissen te genieten. Door middel van arrangementen en onze vijververhuur, zorgen wij ervoor dat iedereen een leuke dag beleefd.

Indien u met een groep forel wilt vissen, verzoeken wij u om vooraf bij ons te reserveren.

Evenementen

De Forel is een welbekende forellenvijver onder de ervaren visser. Hierdoor worden er jaarlijks diverse evenementen als het NK forelvissen en wedstrijden als vliegvissen bij onze forellenvijver gehouden. Indien u nieuwsgierig naar de aankomende evenementen bent, kunt u via deze link de komende activiteiten inzien en wellicht live bijwonen.

DeForel_01.jpg
656b5b5fe156ea527d5b27b7baf48523.jpg
De Forel - groepsvissen - forel vissen.j
bottom of page